martes, 26 de abril de 2011

5 TESTIMONIS _ Les TIC en l'educació

Nom i cognom: Maria Martorell
Professora de Filosofia al col·legi Montclar, d'Igualada.


Utilitza la pantalla digital a l'hora de presentar els diferents temes. Diu que des que la fa servir nota que l'alumnat li agraeix, ja que quan no poden captar alguna informació els alumnes només han de mirar al Power Point i d'aquesta manera la mestra no ha d'anar repetint el temari constantment.
A més, diu que el Power Point l'ajuda a esquematitzar millor el temari i li serveix per no haver d'estar pendent tota l'estona de no deixar-se cap part de l'explicació, ja que si es deixa alguna cosa o no la recorda, pot recuperar el fil ràpidament només mirant a la pantalla. D'aquesta manera pot aprofundir més en aquells apartats més rellevants. 

A més, sovint, la Maria també utilitza el correu electrònic per a comunicar-se amb l'alumnat i a vegades per a rebre alguns treballs.
Cal afegir que algunes vegades són els alumnes els que han de fer presentacions Power Point i projectar-les a la pantalla.

La Maria pensa que no s'ha de fer un ús abusiu de les TIC. Tot i així, creu que si a cada aula hi hagués una pissarra digital interactiva podria aprofitar encara més els avantatges de les TIC.


No hay comentarios:

Publicar un comentario